avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 112 cu erori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 112 cu erori

buna ziua!
am o problema: am avut concedii medicale si nu am observat ca d112 era varianta mai veche cu baza de calcul cas din anul trecut. am trimis declaratia si mi-a dat eroare baza de calcul. am refacut d112 pe o varianta noua si am trimis online. intrebarea mea este: trebuia sa bifez casuta de rectificativa?
multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: modimpex , utilizator 09:17, 21 Martie 2013
Daca prima varianta v-a fost respinsa de portal pe motiv de erori, NU trebuie sa dati varianta buna ca rectificativa, ci ca una normala.
asa m-am gandit si eu.
multumesc inca odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Rectificare declarație anaf 2018 Samio Samio Bună ziua. În 2018 am depus declarația care a fost completata conform unui angajat care mi-a indicat sa bifez plata pt cass deși în acel moment nu munceam ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)