Buna ziua,
As avea si eu o intrebare mai interesanta, eu nu am gasit raspunsul degeaba am cautat peste tot.
Intrebarea, de fapt doua intrebari ar suna cam astfel:
Un membru in consiliul de administratie al unei Srl pune formuleaza o intrebare in scris inaintea sedinteti consiliului de administratie presedintelui consiliului de administratie, iar acesta din urma are dreptul sa nu raspunda la intrebarea pusa?
Un asociat minoritar intr-un SRL inainte de inceperea AGA formuleaza o intrebare in scris presedintelui de sedinta al AGA, iar acesta din urma are dreptul sa nu raspunda la intrebare?
Nu am gasit nici un raspuns la aceste intrebari in Legea 31/1990.
Exista oare o lege, o norma sau ceva pentru astfel de cazuri?
nu exista nici o prevedere legala in acest sens, insa asociatul are psobilitatea de a dezbate problema in sedinta adica pe ordinea de zi si atunci trebuie consmenat si raspunsul
Multumesc.
Deci eu ca asociat si membru al consiliului de administratie pot formula o intrebare la adresa presedintelui si acesta este nevoit sa raspunda? Chiar daca ordinea de zi e alta?
In cazul in care nu vrea sa raspunda ce pot face? Cui ma pot adresa?
SRL, nu are Consiliu de administratie.
SRL are Adunarea generala a asociatilor.
Dvoastra ca si asociat, aveti dreptul legal sa cereti intrunirea adunarii, cu o anumita ordine de zi (in speta intrebarile dvoastra). Puteti inainta in scris, prin posta sau direct la registratura, o solicitare catre administrator in acest sens. Apoi, administratorul este obligat sa ia acele masuri.
Faceti totul in scris. Daca nu vi se raspunde, trebuie sa va adresati in justitie.
Incompatibilitate avocat
Reiau discutia in acest sens. Am fost la Uniune si nimeni nu mi-a dat un raspuns.
V-as ruga daca se poate sa va exprimati opinia fata de urmatoarele ... (vezi toată discuția)