avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata cass

Buna ziua!
Am PFA cu cod caen 6619 si intermediez anumite contracte pentru o banca. Pentru contractele intermediate banca ma plateste si de asemenea imi plateste contributii pentru impozit (10 %), sanatate( 15,5 %) si pensii( 0,5%). Cand am fost la finante pentru decizia de impunere, pentru venitul declarat de mine trebuie sa platesc 16 % impozit si 33% sanatate. Este corect sa platesc pentru sanatate in doua parti avand in vedere ca pentru sanatate nu se face o recalculare in anul urmator pentru a primi diferenta platita in plus.
Multumesc!

Am revenit cu niste corecturi in ce priveste cotele platite. Banca plateste pentru mine: sanatate 5,5% , pensie 10,5 % si impozit 10 %.La financiar trebuie sa platesc din nou impozit si sanatate. E corect sa platesc sanatatea de doua ori? Stiu ca pentru impozit se face recalculare in anul urmator, se face si pentru sanatate?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
carmen01011958, moderator

Alte discuții în legătură

Deci....pfa in noul context Iulia Paraschiva Iulia Paraschiva Dragii mei! Am si eu o mare dilema la care chiar am nevoie de o rezolvare.....\"ieri\"! Eu lucrez ca PFA cu cod caen 6619 - Activităţi auxiliare ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Am deschis PFA, cod caen 6619. Ce cheltuiele sunt deductibile pentru un astfel de PFA? Intermediez contracte pentru o banca pentru care primesc ... (vezi toată discuția)
Contract de agent, asistent in brokeraj - taxe?? CSORIK ILONA CSORIK ILONA Sunt angajata cu CIM pe durata nedeterminata(8 ore/zi) si in timpul liber realizez ca persoana fizica neautorizata - venituri din activitati independente in ... (vezi toată discuția)