avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile PFA

Buna ziua!
Am deschis PFA, cod caen 6619. Ce cheltuiele sunt deductibile pentru un astfel de PFA?
Intermediez contracte pentru o banca pentru care primesc comision.Din comision, banca imi vireaza contributiile pentru sanatate, pensie si impozit. E normal sa platesc din nou contributia la sanatate la financiar din moment ce banca vireaza automat din comisionul meu?
Cel mai recent răspuns: jully3tt3 , utilizator 10:52, 3 Aprilie 2013
nu mai trebuie sa platiti si dvs...atata timp cat se platesc pe numele dvs. cheltuielile deductibile in mod normal.....de pe sediul dvs......
Multumesc pentru raspuns. M-ar interesa si ce cheltuieli pot fi trecute pe PFA? Pot trece componente IT ( calculator, imprimanta), produse de papetarie? Ce se mai poate trece pe cheltuieli?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Am PFA cu cod caen 6619 si intermediez anumite contracte pentru o banca. Pentru contractele intermediate banca ma plateste si de asemenea imi ... (vezi toată discuția)
Deci....pfa in noul context Iulia Paraschiva Iulia Paraschiva Dragii mei! Am si eu o mare dilema la care chiar am nevoie de o rezolvare.....\"ieri\"! Eu lucrez ca PFA cu cod caen 6619 - Activităţi auxiliare ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate MINPOP MINPOP Buna ziua , Am urmatoarea situatie. Sunt salariat cu norma intreaga ( 8 ore / zi ) .Pentru veniturile realizate institutia imi retine si vireaza ... (vezi toată discuția)