Buna ziua!
Am deschis PFA, cod caen 6619. Ce cheltuiele sunt deductibile pentru un astfel de PFA?
Intermediez contracte pentru o banca pentru care primesc comision.Din comision, banca imi vireaza contributiile pentru sanatate, pensie si impozit. E normal sa platesc din nou contributia la sanatate la financiar din moment ce banca vireaza automat din comisionul meu?
Multumesc pentru raspuns. M-ar interesa si ce cheltuieli pot fi trecute pe PFA? Pot trece componente IT ( calculator, imprimanta), produse de papetarie? Ce se mai poate trece pe cheltuieli?
Plata cass
jully3tt3
Buna ziua!
Am PFA cu cod caen 6619 si intermediez anumite contracte pentru o banca. Pentru contractele intermediate banca ma plateste si de asemenea imi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.