avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADEVERINTA SOMAJ URGENT!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADEVERINTA SOMAJ URGENT!!!!

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. o persoana a lucrat pana in anul 2003, dupa care din anul 2004 pana in anul 2008 a fost in concediu ingrijire copii (are 2). Anul trecul i s-a desfiintat postul si urmeaza sa intre in somaj. in adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, in care se trece salariul pe ultimele 12 luni, nr. OP cu care s-au facut virarile de asigurari, ce se trece? se trec datele de pe anul 2003?va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: ioana33c , utilizator 12:35, 22 Februarie 2009
Pentru persoanele care au avut raporturile de munca sau de serviciu suspendate, cu exceptia suspendarii pentru incapacitate temporara de munca, daca aceasta nu depaseste 30 de zile, stagiul minim de cotizare se realizeaza prin cumularea perioadei de asigurare realizata inainte de suspendare cu perioada de asigurare realizata dupa reluarea activitatii.
Prin urmare, se trec datele din 2003.
va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea din nou a indemnizatiei de somaj dupa somaj si contract pe perioada nedeterminata roxanagritu roxanagritu Dupa o perioada de doua luni in care am beneficiat de indemnizatie de somaj m-am angajat cu contract pe perioada nedeterminata la o firma la care am lucrat o ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si indemnizatia de somaj irastoica irastoica Buna ziua! Va rog! Cum afecteaza concediul fara plata stagiul de cotizare pentru indemnizatia de somaj? Concret, daca 12 luni din 24 sunt compuse din 10 luni ... (vezi toată discuția)
Contributie somaj pentru concedii medicale elyss elyss Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca pentru concediile medicale platite din FNUASS se retine somaj. Stiu ca se retine doar pentru concediile medicale ... (vezi toată discuția)