avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent de insertie- concediul de odihna
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent de insertie- concediul de odihna

vrem sa optam pt stimulent de insertie la data nasterii copilului Poate opta pentru stimulent de insertie o persoana care si-a luat concediul de odihna pe anul respectiv (sau o parte din el) inainte de nasterea copilului? De exemplu pana in luna iunie cand se naste copilul cate zile de concediu de odihna ne putem lua fara a pierde stimulentul? Multumim
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:58, 21 Martie 2013
1. Stimulentul de insertie se acorda si pe perioadele de concediu de odihna si de concediu medical.

2. - Nu conteaza daca si cat ati luat din concediul de odihna inainte sau dupa CCC
- Indemnizatia pentru concediul de odihna si indemnizatia pentru concediu medical se asimileaza veniturilor din salarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie, calcul indemnizatie s.a. ContSters119266 ContSters119266 Buna ziua. Am un copil nascut in 26 oct 2011. Am revenit la lucru in 01. 07.2012, deci teoretic as beneficia de stimulentul de insertie pana in oct. 2013, ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc Camelia-G Camelia-G Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am aflat de curand ca sunt insarcinata si nu ma asteptam la acest lucru deoarece m-am angajat de curand si s-ar putea sa nu pot ... (vezi toată discuția)
Beneficiere stimulent de insertie Mirela_2013 Mirela_2013 Buna ziua! In cazul in care tatal nu a recunoscut copilul, pentru a beneficia de stimulent de insertie trebuie sa ma intorc tot cu o luna mai devreme? Sau pot ... (vezi toată discuția)