avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Consiliul de Conducere al Casei de Ajutor Reciproc a ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Consiliul de Conducere al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor- obligatii si retineri


Am dori sa ne spuneti daca un ONG, in speta Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, a carui Consiliul de Conducere este format din pensionari, alesi de Adunarea Generala a membrilor,care primesc indemnizatie lunara, ce obligatii li se retin in afara de impozit , (CAS, Sanatate, somaj etc...)? Va multumesc!


Alte discuții în legătură

Impozitare indemnizatie membrii ca marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara ,as dori sa stiu cu ce cota de impozit trebuie impozitata indemnizatia pt.membrii Consiliului de administratie si pentru cenzori ,ce obligatii ... (vezi toată discuția)
Obligatii pt car de pensionari marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua.As dori sa stiu ce obligatii de plata exista acum catre bugetele de asigurari si fd speciale si pt bugetul statului in ceea ce priveste asiguratul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii la ong-uri iirina_19 iirina_19 In cazul in care presedintele si consiliul director al unui ONG primesc o data pe luna o indemnizatie prevazuta prin statut special, deci nu au statut de ... (vezi toată discuția)