avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale investire cu formulã executorie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

investire cu formulã executorie

La ce se refera acest termen? Persoana de la care am cumparat imobilul si care a pierdut in favoare primariei o parte din imobilul meu a primit asa ceva sau cel putin asa apare pe net pe portal.just.ro. Ce semnificatie are? Vine primaria si imi ia mie jumatate din cladire ?
Inca ceva persoana de la care am cumparat imobilul si terenul a semnat in contract ca :
"subsemnatii vanzatori garantam pe reprezentatnta legala a cumparatoarei de evictiune conform art. 1337 Cod civil si declaram ca imobilul nu este ipotecat sau gravat de alte sarcini ori procese." - acest lucru inseamna ca pot cere anularea contractului si restituirea sumei de bani data de mine ca avans dar ce pot face cu suma data de banca? E totul asa confuz...
Cel mai recent răspuns: lilicrin , utilizator 17:24, 23 Februarie 2009
se refera la investirea hotararii judecatoresti cu formula executorie=k sa fie buna de executat
e trecut pe portal.just.ro asa:
Număr unic dosar: xxxx/221/2009
Înregistrat în data de: 19.02.2009
Obiect dosar: investire cu formulă executorie
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi:
C.D. : Petent

si apoi mai este trecut doar termenul de judecata. Eu nu stiu daca domnul C.D. urmeaza a fi executat silit sau ceva de genul acesta sau daca dansul va executa pe cineva silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog o verificare! este corect formulat sau lipseste ceva? lilicrin lilicrin Catre JUDECATORIA ... DOMNULE PRESEDINTE, Subscrisa S.C. L SRL, cu sediul in ..., inregistrata la ORC de pe langa Tribunalul ... sub nr. J20/..., CUI ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil silviucostea silviucostea O persoana a avut datorie la o societate pe care nu a achitat-o, drept urmare imobilul detinut de aceasta a trecut in patrimoniul firmei, fara a se face ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare? ciprianbc ciprianbc buna ziua uitanduma pe site-ul judecatoriei bacau am gasit un proces pe numele meu ,fatade care nu am stiut nimic,procesul pe site este asa: Nr. unic (nr. ... (vezi toată discuția)