Dispozitiile finale dintr-un contract de comodat prevad ca acesta este "redactat si atestat de dl avocat X, astazi, 22.06.2004, in 3 exemplare...", iar pe foaia urmatoare se afla incheierea d-lui avocat X de atestare a identitatii partilor, continutului si datei calendaristice nr. 88 din 20.07.2004. Acum am si eu o intrebare: pana la ce data e valabil contractul, 22.06 sau 20.07?
Contractul de comodat nu este necesar sa fie autentificat la notariat, chiar si pentru Registrul Comertului.
Pot fi redactate si de avocat care, de asemenea, atesteaza identitatea partilor.
Pot fi redactate si de avocat care, de asemenea, atesteaza identitatea partilor. > >
Da, dar tocmai aici era problema: dl avocat e cel care a redactat contractul de comodat (iar ultima prevedere supne ca partile au incheiat contractul de comodat in iunie 2004), dar atesteaza identitatea partilor, continutul lui si data o luna mai tarziu. Ideea e ca judecatorul mi-a respins dosarul din cauza acestui comodat, pentru a se lamuri asupra duratei lui. Pana si el...eu ce sa mai zic?
Alina