avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto proces
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto proces

buna seara.am dat statul in judecata acum 1 luna,si vreau sa stiu daca mai am sanse sal castig cu noile reglementari date la tribunal si daca afecteaza timbru verde la ceva.eu am platit taxa auto in noiembrie 2010 ,38 mil am dat,va multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 23:30, 21 Martie 2013
Daca ati dat statul in judecata pt recuperarea celor 38 de milioane platiti in noiembrie 2010 atunci va veti recupera banii fara nicio problema.
Timbrul de mediu nu are nicio treaba cu procesul dvs prin care va veti recupera banii.
Singura problema e ca atunci cand veti vinde masina, cumparatorul masinii dvs va trebui sa plateasca din nou taxa. In cazul de fata, timbrul de mediu. Daca aveti in plan sa vindeti masina in viitorul apropiat mai bine renuntati la proces ca o masina cu taxa recuperata se va vinde mai greu si mai ieftin (cumparatorul o sa va ofere mai putin pe ea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa la vanzare auto? filozoful54 filozoful54 Buna seara,am un autoturism si vreau sal vind,cind lam inscris in tara ,am dat statul in judecata,pentru a nu plati taxa de poluoare si am cistigat.Daca il ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau institutiile statului in judecata pentru timbrul de mediu si impozit adysss adysss Buna ziua, Povestea e cam asa: 1. Am o masina cu motor de 2200 cm3 pe care am cumparat-o in 2009.A fost adusa din Germania si inscrisa in Romania in ... (vezi toată discuția)