buna seara.am dat statul in judecata acum 1 luna,si vreau sa stiu daca mai am sanse sal castig cu noile reglementari date la tribunal si daca afecteaza timbru verde la ceva.eu am platit taxa auto in noiembrie 2010 ,38 mil am dat,va multumesc
Daca ati dat statul in judecata pt recuperarea celor 38 de milioane platiti in noiembrie 2010 atunci va veti recupera banii fara nicio problema.
Timbrul de mediu nu are nicio treaba cu procesul dvs prin care va veti recupera banii.
Singura problema e ca atunci cand veti vinde masina, cumparatorul masinii dvs va trebui sa plateasca din nou taxa. In cazul de fata, timbrul de mediu. Daca aveti in plan sa vindeti masina in viitorul apropiat mai bine renuntati la proces ca o masina cu taxa recuperata se va vinde mai greu si mai ieftin (cumparatorul o sa va ofere mai putin pe ea)
Taxa de mediu
Ovidiu1991
Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)