avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxa la vanzare auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxa la vanzare auto?

Buna seara,am un autoturism si vreau sal vind,cind lam inscris in tara ,am dat statul in judecata,pentru a nu plati taxa de poluoare si am cistigat.Daca il vind mai trebuie platita vrio taxa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:03, 23 Mai 2013
NU, dvoastra nu mai platiti nicio taxa. Puteti sa il vindeti linistit !

Doar, cumparatorul va plati timbrul de mediu.
Succes!
Avand in vedere legea in vigoare,cumparatorul va fi obligat sa achite taxa
Si aceasta la randul sau ,se poate adresa instantei de judecata
Realist vorbind, nu se mai complica ala. Il va rupe pe vanzator la pret de valoarea taxei. Nimeni nu plateste o masina la valoarea de piata, ca sa mai achite dupa aia si cateva sute/mii de euro taxa.
Normal. Depinde de masina (daca este grozava) si depinde de taxa (daca iese mica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua inmatriculare madalynio madalynio Am achizitionat un tiguan pe data de 25.07.2013,masina a fost in leasign din anul 04/2009,si pe data de 26.06.2013 s-a terminat leasingul si primul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)