Buna ziua.
Daca ma poate indruma cineva spre rezolvarea urmatoarei probleme: s-a spart o teava de caldura de la subsolul blocului. pentru reparatia acesteia este nevoie de a se sparge peretele proprietarului de la parter. acesta a fost de acord cu aceasta reparatie/spargere cu conditia sa isi schimbe si el teava din apartament si sa se lege la apartamentul de deasupra-etajul 1. aici locuiesc eu si din mai multe motive personale nu pot acum sa imi fac casa santier si sa permit schimbarea tevii. asa ca nu se poate face lucrarea de reparatie si administratorul ma invinovateste ca nu poate da drumul la reparatie din cauza mea. in plus: caldura este inchisa pe coloana noastra de pe data de 14 si in perioada asta noi va trebui sa platim caldura ...
ce pot sa fac?
In situatia expusa ,posibil ca reprezentantii asociatiei de proprietari sa ia act de situatia concreta ,astfel incat sa impuna la calculul cotelor de caldura strict apartamentele care beneficiaza de confort termic
Puteti sesiza oficial presedintele de asociatie sa analizeze cu responsabilitate situatia ,functie de care sa dispuna masurile necesare