avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar castigat in fond - exercitarea caii de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar castigat in fond - exercitarea caii de atac

buna seara! pentru o masina care am dovedit in instanta ca am vandut-o, am primit amenda de la cnadr ,iar dupa primul termen am primit confirmarea ca nu trebuie s-o platesc,dar cnadr-ul a avut drept de recurs 2 saptamani!nu stiu daca au facut acest lucru;ce trebuie sa fac ca sa obtin hotararea definitiva?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:38, 21 Martie 2013
Sa mergeti la instanta care a pronuntat hotararea si sa cereti o copie legalizata dupa hotarare.

Daca s-a facut recurs hotararea devine definitiva dupa ce se va solutiona recursul.
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
Stefan Bicov, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie anulata de instanta dar ramasa in evidentele fiscului maria162 maria162 Hristos a inviat ! Am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o in instanta. Am castigat procesul si am sentinta definitiva si irevocabila din anul ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti civile-litigiu de munca cristi2306 cristi2306 Buna ziua.Am o mare nedumerire,cum este posibil ca in anul de gratie 2010 sa avem un sistem juridic asa de greoi si complicat?Sa ma explic: Am o hotarare ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala eugen_40 eugen_40 buna ziua! am contestat in instanta ,o amenda contraventionala pentru lipsa rovignieta!pentru un auto care l-am vindut!contestatia s-a judecat intr-o singura ... (vezi toată discuția)