avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs autoritate parentala comuna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs autoritate parentala comuna

buna ziua!
Ma puteti sfatui in legatura cu urmatorul caz:
am fost dat in judecata pentru marirea pensiei de intretinere a minorului, stabilirea domiciliului si incredintarea minorului. instanta a hotarat majorarea pensiei , domiciliul la mama si autoritate parentala comuna. Mama minorului a facut recurs cerand sa-i fie incredintat minorul doar ei.
Considerati ca are sanse sa i se incredinteze doar ei?
La primul termen as putea cere amanare pentru angajare de avocat?
Trebuie depusa si aici intampinare, si in ce termen?
Iar in cazul in care ea ar avea castig de cauza as dori sa stiu daca mai am dreptul la recurs?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:37, 21 Martie 2013
Nu putem aprecia sansele dvs sau ale mamei de a obtine o custodie exclusiva, fara a cunoaste actele si probele de la dosar.

Puteti formula cerere de angajare aparator. Intampinarea trebuie depusa cu cel putin 5 zile inaintea termenului de judecata. Nu este obligatorie, dar este bine sa va spuneti opinia despre recursul formulat de mama.

Daca in prezent se judeca un recurs, atunci dvs nu mai aveti posibilitatea promovarii unui nou recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama plecata in strainatate ciorba ciorba Sunt divortat, am hotarare pentru program de vizita, custodie comuna, am dat in judecata mama pentru ca a plecat in strainatate si a lasat minorul la mine fara ... (vezi toată discuția)
Cand se depune intampinarea? ddana1rodd ddana1rodd buna ziua! As avea si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda - in urma unei citatii pt o actiune de incredintare minor, stabilire domiciliu si ... (vezi toată discuția)