avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand se depune intampinarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand se depune intampinarea?

buna ziua!
As avea si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda
- in urma unei citatii pt o actiune de incredintare minor, stabilire domiciliu si marire pensie intretinere , intampinarea trebuie depusa neaparat cu 5 zile calendaristice inaintea termenului de judecata? As putea sa cer la primul termen amanare pt angajare avocat urmand ca ulterior sa faca intampinarea avocatul?

Va multumesc mult!
Puteti cere la primul termen de judecata amanare pt a va angaja aparator, intampinarea putand fi depusa ulterior de avocat.
Dpinde cat de scurt este timpul de la primirea citatiei pana la termen.
In civil poate fi riscant daca durata de timp este indelungata.
Ar fi recomandabil sa aveti avocatul deja pregatit...ca sa vina la termen in caz de probleme.
Eu asa procedez ca sa nu fie probleme...
puteti solicita termen pentru angajare aparator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare transmitere intampinare Viviana Savulescu Viviana Savulescu sunt parte intr-un proces. la prima inst. de jud. am avut castig de cauza, dar cealalta parte a adresat recurs. acum mi se solicita intr-un termen foarte ... (vezi toată discuția)
Drept vizita varga27 varga27 pe17 noiembrie am primul termen la divort,sotia mea are un certificat medico-legal si spune ca eu nu o sa-mi vad copilul numai in prezenta ei sau a autoritatii ... (vezi toată discuția)
Recurs autoritate parentala comuna oam69oag oam69oag buna ziua! Ma puteti sfatui in legatura cu urmatorul caz: am fost dat in judecata pentru marirea pensiei de intretinere a minorului, stabilirea domiciliului ... (vezi toată discuția)