avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tranzactie. Efecte juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tranzactie. Efecte juridice

Buna ziua,
as dori sa stiu daca o tranzactie, intre mine si unchiul meu ( succesiune dupa bunicii), inca nelegalizata se poate ataca si daca da, prin ce metoda si dupa ce perioada?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 21:14, 21 Martie 2013
Precizati mai clar despre ce tranzactie este vorba, mosteniitorii de drept....etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cea mai buna solutie pentru o impartirea unui apartament. rhad000 rhad000 Buna ziua! Vin cu o problema pe care ma tot framanta zilele astea si vreau sa o rezolv. Este vorba de o mosternire a unui apartament intre bunica mea si de ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru intrarea in posesie Lucian_Stroe Lucian_Stroe O sa incerc sa explic despre ce este vorba cat se poate de succint si de clar, in speranta ca voi reusi sa ma fac inteles si sa obtin lamuririle ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu nabadai!!! rallia rallia Buna seara, rog frumos aratati-mi luminita de la capatul tunelului in urmatorul caz: Suntem 2 frati impreuna cu mama ,tata a decedat acum 3 ani.In ultima ... (vezi toată discuția)