avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subantrepriza. Conditii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subantrepriza. Conditii

subantreprenorul poate, la randul sau, sa incheie un alt contract de subantrepriza, prin care sa incredinteze executarea unei parti din lucrari unei alte parti?
daca acest lucru este posibil,subantreprenorul din primul contract are calitatea de antreprenor in noul contract?

Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 11:01, 26 Martie 2013
Depinde de ce drepturi au fost stipulate in contractul de subantrepriza, daca a fost mentionat ca poate incheia un alt contract de subantrepriza, raspunsul este pozitiv, daca nu... nu!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire parti in contract de (sub)subantrepriza Andreea-traducator Andreea-traducator Buna seara. As avea nevoie de ajutor cu traducerea unor termeni din limba italiana: appaltatore, subappaltante si subappaltatore. Este vorba de un contract ... (vezi toată discuția)
Subantrepriza ENGFULL ENGFULL la un contract de subantrepriza cine este obligat sa raspunda de viciile ascunse ale constructiei ? antreprenorul sau sub antreprenorul ? care este termenul ... (vezi toată discuția)
Am incheiat un contract de subantrepriza pentru lucrari de constructii ... Alexandru8543 Alexandru8543 Am incheiat un contract de subantrepriza pentru lucrari de constructii cu un subantreprenor (eu am calitate de antreprenor).In baza contractului de ... (vezi toată discuția)