avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - infiintare, coduri CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - infiintare, coduri CAEN

la infiintarea unei intreprinderi individuale pot trece mai multe coduri CAEN, unul principal si mai multe secundare ca la SRL?
Unde vor fi trecute aceste coduri?
Cel mai recent răspuns: Aura2 , utilizator 11:23, 22 Martie 2013
La aceasta adres gasiti documentele de care aveti nevoie:
[ link extern ]
Se completeaza formularul 11-10-180
[ link extern ]
stiu care sunt documentele de care am nevoie, nu stiu daca pot trece sau nu mai multe coduri CAEN
Da. Poate avea atatea coduri CAEN cate diplome de studii si de calificare aveti.
daca persoana respectiva nu are decat un liceu economic, poate pune codul 4778 - comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate?, vrea sa vanda ornamente din plante uscate.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa infiintez un ii dar nu stiu exact ce coduri caen sa pun catalin87 catalin87 Salut. Urmeaza sa deschid o inteprindere individuala, dar nu sunt hotarat in legatura cu codurile CAEN. Cu ce ma ocup: In principal (tot timpul ... (vezi toată discuția)
Activitate principala caen vechi s-a impartit in mai multe. ce trec conform caen nou? adela05 adela05 Daca am ca domeniu principal 524 si activitate principal cod caen 5248 (codul vechi), ce trebuie sa trec acum, dupa noul cod caen, ca si domeniu si activitate ... (vezi toată discuția)
Coduri caen florarie in 2020? 0721845167 0721845167 Buna seara, pentru a deschide o florarie in 2020 ce coduri caen recomandati? As vrea sa deschid o florarie dar sa vand si vinuri.. aranjamente ! Si sa ... (vezi toată discuția)