buna ziua ma numesc larisa si am o problema grava ...eu nu ma mai inteleg cu sotu meu ne certam tot timpu suntem inpreuna de 7 ani si casatoriti de aproape 2 ani nu avem copii si nu avem nimica luat inpreuna adica acasa masina etc ...cum asi putea divorta repede si usor fara avocati sau tribunale ...astept un raspuns ...va multumesc
Daca il convingeti sa fie de acord, puteti divorta la starea civila sau la notar , e mai rapid decat prin instanta.
Daca sotul nu e de acord cu divortul sau nu se poate prezenta, va trebui sa va depuneti cerere de divort la judecatoria de pe raza ultimului domiciliu comun.
dar incerc sa-l convin dar nu vrea sub nici o forma...si nu ma-si conplica cu judecata si ...dar daca ma duc la primarie si bag actele acolo nu ar trebui sa ne divorteze
puteti incerca un divort si la mediator ,poate reusiti luati in calcul si aceasta metoda noua
bafta
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort de comun acord
Mia25
Buna seara,
Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Divort
nico_75
Buna seara!
Problema mea este urmatoarea: Sotul meu a parasit domiciliul conjugal de patru ani pentru o relatie extraconjugala cu o colega de serviciu. Casa ... (vezi toată discuția)