avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - irevocabila
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - irevocabila

Buna ziua,

Am primit dosarul de executare silita (poprire pe salariu) de la BEJ xxx in care sunt anuntata ca sentinta este irevocabila iar platitor apare fosta companie unde am lucrat. In cazul in care trec 3 ani se prescrie datoria? Firma respectiva nu cred ca a platit in numele meu...m-ar fi contactat (in plus sunt in insolventa).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 11:06, 22 Martie 2013
Pentru a se prescrie trebuie sa treaca 3 ani de la ramanerea sentintei definitive si irevocabile, iar in acesti 3 ani creditorul/creditorii sa nu fi facut nici un act care sa intrerupa cursul prescriptiei.

Daca s-au facut acte de procedura /executare/somare etc curgerea prescriptiei este suspendata/intrerupta dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita aser aser Se poate prescrie executarea silita dupa un timp?Daca da,conform carei legi ?multumesc (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)