avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hartuire din partea unui creditor cu care nu am vreo ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hartuire din partea unui creditor cu care nu am vreo legatura

buna ziua , am o mica problema, tot primesc mesaje de la o firma care cred ca se ocupa cu recupararea createlor ptr o alta firma .Eu nu am debite la ei , nu sunt consumatorul lui, nu stiu cine o dat nr meu .I-am rugat frumos sa inceteze cu mesajele , au spus ca au inteles , dupa care au luat-o de la capat.
Vreau sa stiu si eu unde sa fac o plangere .
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:43, 22 Martie 2013
protectia consumatorului


La politia
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Nu sunteti consumator, nu aveti de ce sa va plangeti protectiei consumatorului, nici politiei sa reclamati ca va suna unii din greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa pe internet ombladon112 ombladon112 Buna seara tuturor! Am comandat si eu doua lasere cu putere de 500MW de la o persoana pe messenger. Am primit comanda, dar puterea lor nu este de 500MW ci de ... (vezi toată discuția)
Sunt victima a înșelăciunii comise de o firmă de casting. ce pot face, și cum poate fi stârpit acest fenomen? dary@ dary@ Buna seara. Intr-un mod aproape inexplicabil (avand in vedere cat sunt de precauta cand vine vorba de astfel de situatii), astazi am picat in capcana unei ... (vezi toată discuția)
Asigurãri ºi anpc Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Vreau sa va supun atentiei un aspect privind problema asiguratilor care s-au adresat cu reclamatii privind modul de rambursare a contravalorii daunelor.La ... (vezi toată discuția)