avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... asigurãri ºi ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

asigurãri ºi ANPC

Vreau sa va supun atentiei un aspect privind problema asiguratilor care s-au adresat cu reclamatii privind modul de rambursare a contravalorii daunelor.La Vrancea s-au inregistrat 29 de reclamatii privind neprimirea sau primirea unui procent mai mic de la societatile de asigurari pentru posesorii de autoturisme care au facut asigurare si au efectuat reparatii.Un numar de 14 reclamatii au fost redistribuite de catre comisarii protectiei consumatorilor catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.Sa intelegem ca pe viitor consumatorii pagubiti sa nu sa se mai adreseze protectiei consumatoirlor si sa faca plangere direct la comisia de supraveghere?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 23:36, 29 Octombrie 2009
PAI SE PARE CA ACEST ORGAN ESTE "MAI INDRITUIT SA IA MASURI" PTR CA SI OPC CRED CA SE INDREAPTA TOT SPRE ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de afisare a nr tel al opc-ului !!! DAYANA_Only DAYANA_Only Afisarea telefonului pentru oficiul de protectie a consumatorului si a condicii privind reclamatiile consumatorilor incumba numai comerciantilor care [b]vand ... (vezi toată discuția)
Produs alimentare expirat cri_ cri_ Am cumparat de la un supermarket ff. cunoscut un pachet de biscuiti BIO expirat. Doar la cateva zile dupa ce l-am deschis, si am dat si copilului meu de 11 ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)