buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un sfat- am un teren (schita cadastrala etc....la zi) pe care un vecin a depozitat materiale de constructii ....de 1 an promite ca le retrage ...dar se pare ca minte. Cui trebuie sa ma adresez politiei ...instantei...
Pentru a face plangere pentru tulburare de posesie trebuie sa va adresati politiei .
Insa cred ca ati putea pentru ultima data sa aratati intelegere si sa-i trimiteti celui care va ocupa terenul o somatie in scris , cu confirmare de primire ( ca sa vada ca vorbiti serios ) , prin care sa-i puneti in vedere ca in termen de 15 zile ( sau cate zile considerati dvs.), sa elibereze terenul pe care il ocupa fara nici un drept , aratandu-i totodata ca incalca legea si ca in situatia in care nu elibereaza terenul veti fi obligat sa faceti plangere la politie .
Daca nici dupa acest termen nu elibereaza terenul , depuneti o plangere la politie pentru tulburare de posesie ...
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra ! Va rog sa imi spuneti daca somatia pot sa o redactez personal sau trebuie trimisa din partea unui cabinet de avocatura?
Multumesc anticipat !
Tulburare de posesie
bond007
Buna ziua,
Bunica mea, in varsta de 75 de ani detine o proprietate la tara, compusa din casa si terenul din jurul casei , aprox. 1500 mp. Fiind diagnosticata ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Punere in intarziere
mimi000
buna ziua
cineva a ocupat din anul 2010, prin mutarea gardului cam 100 mp din terenul unde mostenim,ei recunosc ca au luat din teren dar nu vor sa refaca ... (vezi toată discuția)