avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii de evaluare la ONG
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii de evaluare la ONG

Buna ziua, intrebarea mea este daca exista criterii de evaluare pentru angajatii ONG-urilor asa cum sunt pentru functionarii publici , domeniul sanitar, si educatie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 22 Martie 2013
Da, exista criterii de evaluare si pentru salariatii unui ONG...
C_Ionela a scris:

Buna ziua, intrebarea mea este daca exista criterii de evaluare pentru angajatii ONG-urilor asa cum sunt pentru functionarii publici , domeniul sanitar, si educatie


Daca da va rog sa imi spuneti exact unde sa caut

Nici nu trebuie sa cautati .. criteriile de evaluare sunt intocmite de catre angajator .. daca ne spuneti despre ce functii este vorba, poate va ajutam cu modele pe care apoi dvs le puteti adapta la ONG.
Multumesc, este vorba de functia de secretara.
Vedeti in ce masura va ajuta acest link :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de evaluare a salariatilor crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ce anume trebuie specificat la Criteriile de evaluare a activităţii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului - conform ... (vezi toată discuția)
Calitatea de sef de compartiment intr-un spital de urgenta - criterii de evaluare misscadu misscadu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: In cazul numirii unui sef de compartiment intr-un spital de urgenta, ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Evaluare asistent personal rodicaneagu rodicaneagu Considerati ca este necesara evaluarea anuala/periodica a asistentilor personali angajati de primarie? (vezi toată discuția)