avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis - pedeapsa, antecedente

ce pedeapsa primeste o persoana prinsa conducand un autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere? a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare,nu a facut reabilitarea nici acum.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:25, 22 Martie 2013
fr3ya20 a scris:

a avut in 2000 o pedeapsa cu suspendare, nu a facut reabilitarea nici acum.

Vorbim deci de o pedeapsa anteriora cu suspendarea conditionata a executarii pedespsei si nu cu executare , iar in cazul acesta sunt aplicabile disp.art 86 c.pen si nu art 134.
Suspendarea condiţionată a executării pedepsei
Art. 86
Reabilitarea în cazul suspendării condiţionate a executării pedepsei
Dacă condamnatul nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în baza art. 83 şi 84, el este reabilitat de drept.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea cazierului abrassu abrassu Buna ziua,pe 7 noiembrie 2006 am primit o pedeapsa de 1an si 3 luni cu suspendare 2 ani de incercare pentru consum bauturi alcolice.Acum pe 7 februarie 2010 se ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept in cazul unei ped. pentru furt cu suspendarea conditionata a executarii adriancrisan adriancrisan Buna ziua Am o nelamurire in privinta reabilitarii de drept si va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii despre acest caz in special data la care ar ... (vezi toată discuția)