avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum scapam de frauda pe net
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum scapam de frauda pe net

Buna ziua am si eu o problema am gasit un site (Editat) pe internet am cumparat un produs 20 de euro ...Bun deci dupa ce am facut plata ma tot rog de ei sa activeze produsul dar nimeni nu ma baga in seama as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez impotriva acestor escroci ....acesta este produsul ce l-am cumparat

Dear Mr. DA,

We have received your order and will be processing it shortly. The details of the order are below:

Order Number: 30........

Produs/Serviciu: Dropuri Cs - Redirecte Dropuri 1000
Ip Server: 89...............
Port Server: 2...........
Valoarea primei plati: 20.00EUR
Valoare recurenta: 20.00EUR
Tipul abonamentului: lunar
SC .............S.R.L
si aceasta este firma TEPUITOARE Addr.SC ............ S.R.L
CUI: ...............
Nr Reg Com: J............
Adresa: ...........
Banca 1: ............
Cont. IBAN: RO............
Telefon Romania:...........
Telefon Spania: ......

Deci va rog frumos sa ma ajutati cum pot sa ii pedepsesc pe acesti escrocii ???

[Editat - Conform art.2.13. din Regulamentul de forum:"Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit" - va multumesc pentru intelegere]

Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 14:14, 22 Martie 2013
initial verificati autenticitatea datelor acestei societati, puteti merge, in varianta gratuita, la sediul lor declarat cu fotocopia comenzii produsului platit de dvs si sa le solicitati satisfacerea comenzii de indata sau initial sa obtineti de la ORC Bucuresti un certificat constatator care va evidentiaza datele/starea societatii dupa care sa formulati o notificare, in cazul in care se confirma autenticitatea datelor societatii, prin care sa solicitati ceea ce am detaliat mai sus, ulterior daca nu se rezolva problema, apelati la procedurile legale, de la caz la caz, plangere penala sau actiune in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sserrginio sserrginio Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns pentru urmatoarea problema: in urma cu doua luni am licitat pentru un produs de pe e-bay. Nu am stiut ca daca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Problema cu compania ryanair sicka90 sicka90 Buna ziua, Va aduc la cunosinta urmatoarea problema: In data de 20.10.2020, eu, impreuna cu sotia am avut un zbor catre Londra. Nu am avut bagaje de cala, ... (vezi toată discuția)