avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pensionar si persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pensionar si persoana cu handicap

Buna ziua,

Parintilor mei li s-a spus de catre doctorul de familie ca nu mai apar in calculator si ca nu le mai poate elibera retete gratuite si/sau compensate si prin urmare li s-a comunicat : mama mea trebuie sa se duca la circa financiara sa ia o hartie cum ca nu mai realizeaza alte venituri in afara de pensie iar tatal meu sa mearga la casa de sanatate sa ia o hartie care sa-i dovedeasca pensionarea pe baza de handicap. Informatiile sunt foarte putine, prin urmare va rog mult daca ii puteti indruma unde trebuie sa mearga (ei locuiesc in sectorul 1) si ce acte trebuie sa aiba la ei sau macar cum se numesc aceste hartii, caci eu nu am reusit sa ma lamuresc ca sa-i ajut.

Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Pensie medicala-cont in banca florinanton47 florinanton47 Este vorba despre o problema pe care o are o persoana in varsta in speta o matusa care este pensionata medical cu pensie sub 700 ron si care a avut un cont in ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Pensionara cu pensie de colectiv decedata milikutza milikutza matusa mea pensionara cu pensie de colectiv a decedat pe19 sept 2012 la varsta de 77 ani. nu fost niciodata in spital si nu a beneficiat de reteta gratuita sau ... (vezi toată discuția)