avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire persoana cu dizablitati
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire persoana cu dizablitati

Buna ziua,
La administratia financiara sector 6 Bucuresti, s-a produs o eroare.... Bunica mea este scutita de la plata impozitului pe cladire conform legii 448/2006 art. 26 al 4, insa se pare ca cei de la administratie l-au trecut pe bunicul meu cum ca ar fi persoana cu dizabilitate, iar cand acesta a decedat pana la efectuarea succesiunii el are de platit. Dar bunica mea este in viata si ea trebuia sa fie scutita ( ei plateau jumate/ jumate impozitul pe apartament). Care este procedura legala prin care putem sa reparam aceasta greseala comisa de ei....
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:02, 22 Martie 2013
In situatia in care la autoritatea fiscala exista depuse documentele justificative din care rezulta persoana care beneficiaza de facilitatea scutirii de la plata impozitului,solutionarea se poate realiza numai la nivelul si de catre reprezentantii autoritatii fiscale
Sesizati oficial eroarea directorului de agentie fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe casa iustinian13 iustinian13 tatal meu are certificat de handicap si a platit impozitul pe casa. nu a stiut ca cei cu handicap sunt scutiti. mai i se pot returna banii platiti (vezi toată discuția)
Scutire impozit local: un proprietar decedat iar celalat proprietar cu handicap accentuat Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori o lamurire din partea dumneavoastra in legatura cu umatoarea situatie, daca se poate. Parintii mei au cumparat impreuna un apartament ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)