avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie in anulare - angajare avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie in anulare - angajare avocat

Doresc sa depun o cerere pentru contestatie in anulare intr-un proces penal dar nu dispun de resurse financiare pentru a angaja un aparator .Daca cineva este interesat pentru a reprezenta cazul in instanta rog contact mail. Multumesc.
Formulati o cerere pentru ajutor public judiciar in vederea angajarii unui avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces narcisa07 narcisa07 Buna dimineata! Va rog sa ma lamuriti: am un proces (apel) in care sunt intimata, am primit citatia abia ieri si procesul este pe 30.06. Sincera sa fiu nu ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare - Nicoleta02 Nicoleta02 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmt. intrebare: Sunt citat intr un proces penal, insa pana la termenul de judecata am fost in ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se acorda ajutorul public judiciar, respectiv onorariul avocatului din oficiu? Maria2143 Maria2143 1.Pentru a beneficia de ajutorul public judiciar care sunt actele, formularele . necesare spre a fi inmanate Instantei? 2.A apela la distribuirea de catre ... (vezi toată discuția)