Buna ziua,
Am o problema,lucrez la ROMSTRADE,firma aflata in insolventa si am contract pe perioada determinata.Ultima prelungire s-a facut pe perioada 01.11.2012-01.03.2013.
Fiind intrebat daca doresc sa-mi fac lichidarea ca sa primesc salariile restante din Fondul de Garantare,am raspuns si am trimis pe mail cum ca vreau sa raman in firma si dupa data expirarii contractului(adica sa-mi se prelungeasca acest contract).
In aceaperioada(28.02.2013-01.03.2013) in firma s-au facut preavize pe banda rulanta din motivul acordarii celor 3 salarii restante numai persoanelor care au pleaca pana pe 04.03.2013.
Cu stupare am aflat cum ca impreuna cu sefa mea am mers la servicul Resurse Umane si as fi facut o cerere prin care sa nu mi-se prelungeasca contractul de munca.
Cui pot sa ma adresez?
Dvs puteati sa faceti multe solicitari de prelungire a duratei c.i.m.., insa angajatorul nu este si obligat sa accepte solicitarile dvs.. prin urmare, nu prea vad ce modalitate de contestare a acelei decizii puteti urma ...
Reformulez :nu am facut nici o cerere de incetare a contractului,asa cum sustin cei de la Personal,mai mult se pare ca as fi iscalit aceasta cerere de incetare a contractului lucru total neadevarat.In aceste conditii cui ma adresez?