avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Buna ziua,
Am o problema,lucrez la ROMSTRADE,firma aflata in insolventa si am contract pe perioada determinata.Ultima prelungire s-a facut pe perioada 01.11.2012-01.03.2013.
Fiind intrebat daca doresc sa-mi fac lichidarea ca sa primesc salariile restante din Fondul de Garantare,am raspuns si am trimis pe mail cum ca vreau sa raman in firma si dupa data expirarii contractului(adica sa-mi se prelungeasca acest contract).
In aceaperioada(28.02.2013-01.03.2013) in firma s-au facut preavize pe banda rulanta din motivul acordarii celor 3 salarii restante numai persoanelor care au pleaca pana pe 04.03.2013.
Cu stupare am aflat cum ca impreuna cu sefa mea am mers la servicul Resurse Umane si as fi facut o cerere prin care sa nu mi-se prelungeasca contractul de munca.
Cui pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 22 Martie 2013
Dvs puteati sa faceti multe solicitari de prelungire a duratei c.i.m.., insa angajatorul nu este si obligat sa accepte solicitarile dvs.. prin urmare, nu prea vad ce modalitate de contestare a acelei decizii puteti urma ...
Reformulez :nu am facut nici o cerere de incetare a contractului,asa cum sustin cei de la Personal,mai mult se pare ca as fi iscalit aceasta cerere de incetare a contractului lucru total neadevarat.In aceste conditii cui ma adresez?
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
redguy973, utilizator
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încetare cim monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am avut un contractul individual de muncă suspendat în perioada 01.12.2012 - 01.03.2013; ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca nesemnat. ciprianmuresan77 ciprianmuresan77 BUNA ZIUA, revin cu o alta intrebare: m-am angajat la o firma cu data de 1 aug. 2012. CIM semnat pe perioada determinata conform Legii de 3 luni, deci pana la ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca pe perioada determinata Flo80 Flo80 buna ziua. sunt din galati si lucrez la o firma de 6 luni. initial contractul de munca a fost incheiat pe o perioada de 3 luni apoi ulterior mi-a fost ... (vezi toată discuția)