Am avut un contract de inchiriere a unei masini, cu o firma de taxi, in 2007 si nu am platit impozitul. am inteles ca dupa 5 ani se prescrie, dar am fost la adm. financiara si figurez ca datornic in continuare si cu o mare majorare. se prescrie sau nu?
Daca de exemplu s-a emis o somatie si titlu executoriu care v-a fost comunicata personal sau a fost publicata la sediul sau pe site-ul autoritatii fiscale.
temei legal : Codul de procedura fiscala art 133: [ link extern ]
eu nu am primit nicio somatie sau instiintare, dar nu stiu daca s-a emis sau nu. va mai rog sa-mi spuneti, daca s-a prescris datoria, nu mai figurez ca datornic, sau cum aflu ca s-a prescris? scuzati-mi ignoranta si multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.