avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamantul aferent blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamantul aferent blocului

Buna ziua,ma puteti lamuri va rog in legatura cu pamantul aferent blocului,in sensul ca acesta apartine proprietariilor imobilului,fiecare avand o cota parte din pamant sau nu apartine lor,si daca nu cum pot intra in posesia acestuia.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: jhonyqz , utilizator 22:27, 26 Martie 2013
Concret ,la care pamant faceti referire ,acela pe care este ridicat imobilul ,sau acela din jurul imobilului?
La cel pe care este ridicat blocul
chiar nimeni nu are idee de aceasta problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc la bloc si de curand ne am trezit ca spațiul ... Helena33 Helena33 Buna ziua. Locuiesc la bloc si de curand ne am trezit, ca spațiul parcarii din fata blocului a devenit proprietate privata in urma retrocedării bunului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul ... minelacraciun minelacraciun Buna ziua, As dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul de garda din jurul unui imobil locuit de mai multi proprietari avand terenul din jurul ... (vezi toată discuția)
Factura intretinere-repartizare costuri caldura ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna ziua.apelez la ajutorul dumneavoastra pentru a ma lamuri in legatura cu cheltuielile de intretinere,mai precis repartizarea cheltuielilor la energia ... (vezi toată discuția)