avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deductibilitate cheltuiala + TVA bon fiscal combustibil
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deductibilitate cheltuiala + TVA bon fiscal combustibil

Imi puteti spune, va rog, tinand cont de modificarile legislative recente, cum trebuie procedat in cazul unui bon fiscal pentru achizitie carburant?
Pana in prezent salariatii imi aduceau bonul fiscal pe care se trecea numarul de inmatriculare, numele, CIF-ul firmei si decontul de cheltuieli atasat (auto proprie).
Acum in vederea deducerii TVA de 50% (in acest caz: uz personal + profesional) va trebui sa le solicit factura emisa pe firma sau bonul sa contina CIF-ul firmei?
Cel mai recent răspuns: anansc83 , utilizator 11:43, 23 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deducere tva aferenta bonurilor de carburanti CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Pentru deducerea TVA-ului in procent de 50% din consumul de carburant este suficient doar bonul fiscal. Intrebarea mea este , daca pe bonul ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri de benzina Leo Leonard Leo Leonard vreau sa stiu daca pe bonurile de benzina trebuie trecut si CUI-ul? din cate stiu conf Ord 1714 trebuie trecut doar firma si nr. de auto iar pe celelalte ... (vezi toată discuția)