avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se poate verifica daca asigurarea a fost incheiata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se poate verifica daca asigurarea a fost incheiata dupa accident?

Cum se face ca imediat dupa accident cand politistul a cerut actele masinii care a provocat accidentul nu avea nici inspectie tehnica din iulie 2008 si nici asigurare RCA,iar a doua zi a venit cu asigurare emisa in data de 3 februarie,intrata in vigoare in data de 6,ziua precedenta accidentului?Oare a prevazut ca in ziua urmatoare va avea accident?Cum se poate verifica daca asigurarea a fost incheiata dupa accident,dar inregistrata in data de 3.02.2009?Mentionez ca asigurarea este platita pe tot anul in curs,iar inspectia lipseste?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:16, 22 Februarie 2009
De vreme ce asigurarea este perfecta...atunci solicitati despagubirea de la societatea de asigurari. Este obligatia lor sa verifice cum s-a facut aceea asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent rca danav_ danav_ Buna ziua! Am o intrebare urgenta. Daca ai ITP (inspectia tehnica periodica) expirat mai beneficiezi de asigurare RCA in urma unui accident de care nu te faci ... (vezi toată discuția)
Nu am dat rca-ul - accident cu politist baut oanaalina_bb oanaalina_bb Pe data de 14.08.2007 am fost implicata intr-un accident rutier cu un angajat al politiei romane. Accidentul s-a produs astfel: -eram pe calea calarasi la ... (vezi toată discuția)
Actiune in regres lucianCT lucianCT in cazul unei actiuni in regres impotriva societatii de asigurare rca a celui vinovat, societatea de asigurare rca a celui vinovat poate refuza plata pe motiv ... (vezi toată discuția)