avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am de primit sulta- imobilul nu se vinde la licitatie ...
Discuție deschisă în Executare silită

am de primit sulta- imobilul nu se vinde la licitatie , ce solutii am ?

in urma cu un an s-a incheiat un proces de partaj bunuri comune,urmand ca fostul sot sa -mi dea o suma de bani ,acesta nu a colaborat cu dna executor ajungandu-se la executarea locuintei ,de un an de zile il publica dar nu se prezinta nimeni la licitatie ce sa fac? Dupa prima licitatie i-a scazut 25% si de atunci nimeni sa nu fi fost interesat cu toate ca are un pret mic.Ceas putea eu sa fac ,cum sa recuperez acea suma?#-o
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 10:09, 25 Martie 2013
trebuie finalizata executerea silita prin vanzarea bunului, daca nu mai exista alte bunuri ale fostului sot, conturi bancare in care sa detina bani ori surse de venit spre a fi poprit, actuala criza este de vina pentru lipsa aproape in totalitate a tranzactiilor imobiliare in general.
in cazul in care se nu se vinde bunul imobil ati putea sa il luati in contul creantei . nu puteti lua in contul creantei la un pret mai mic de 75% din evaluarea facuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Schimbare contract credit - executare casa midaria1 midaria1 Buna , am o creanta de 30000 euro la fostul sot. am lua o casa anterir divortului si am facut 2 imprumuturi bancare pt suma aferenta. daca eu iau casa in ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil prin executor bancar mormelvio mormelvio Buna tuturor. Am si eu o intrebare cu privire la adjudecarea unui imobil la o licitatie facuta de o banca prin executorul propriu bancar. Imobilul a fost ... (vezi toată discuția)