Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea platirii ratelor la nici una dintre ele.Am o poprire de la una din banci pe 1/3 din salariul net.De la cealalta banca,care a cesionat datoria, mi-a venit acasa o somatie cu timbru judiciar de la un executor judecatoresc.Prin care ma instiinteaza ca, daca in 48 de ore nu platesc integral datoria de 3500 de euro, se va incepe demararea executarii silite prin toate cele 3 forme: poprire, executare mobiliara si imobiliara.Precizez ca in afara de un autoturism, nu am nimic pe numele meu.Salariul meu este de aproape 1000 lei/ luna net.Daca am deja o poprire, se poate face a doua?Si daca se face poprirea, se poate demara si executarea silita a autoturismului?Daca fac un cv, si trec auto pe numele altcuiva, acest act poate fi atacat?Nu vreau sa ajung sa-mi ia masina, am muncit mult pentru ea; va rog un raspuns urgent!Va multumesc mult
Inca nu au procedat la nimic...Decat mi-au trimis somatia respectiva...Asa stiu eu, ca se indreapta prima oara catre poprire.Sau cel putin asa sper, pentru ca nu vreau sa raman fara masina.Si da, chiar daca presupune o cheltuiala si o alergatura in plus, as prefera sa o vand decat sa o pierd (pe bune, cu toate actele in regula; o vand cumnatei mele care sta cu noi si in care am incredere;dar va ramane a mea, bineinteles).Dar as vrea sa stiu si daca fac asta degeaba sau nu.Adica nu stiu ce sa fac...sa astept sa vad daca procedeaza la poprire si apoi sa stau linistita ca nu-mi va lua masina, sau deja sa ma apuc de cv.Eu sunt insarcinata si din vara voi intra in concediul de 2 ani, deci nu voi mai avea vreun venit din care sa-mi opreasca banca legal.De aceea ma gandesc si pe termen mai lung, cum vor proceda ei.Ceea ce mi-a venit acum de la acest executor judecatoresc(banca cu 3500 euro) este o somatie.Ceea ce mi-a venit de la prima banca (de la care am in prezent si poprirea de 1/3), a fost direct "comunicare infiintare poprire", atasat "notificare privind infiintarea popririi asupra conturilor bancare".Si a doua zi, contul mi-a fost blocat.De aceea nu inteleg ce urmeaza din partea lor, si ce inseamna de fapt acea somatie.