avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Agresat fizic si verbal de catre un ofiter al ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Agresat fizic si verbal de catre un ofiter al Jandarmeriei

Buna ziua as dori daca se poate sa ma indrume si pe mine cineva unde as putea sa il reclam pe acest lucrator al M.A.I. avand in vedere ca am incercat la sectia de politie de care apartin si am intilnit o reticienta foarte mare a celor de acolo inclusive al comandantului de sectie care mia sugerat sa o las mai bine asa fara plingere ca nu are ce sa-i faca ca este coleg de al lor...ei bine eu nu doresc acest lucru pt. ca nu este la prima abatere avand in vedere ca ori de cate ori se imbata face legea in bloc...ma poate indruma si pe mine cineva unde as putea depune o plingere impotriva acestuie fara sa intimpin usi inchise in nas...Va multumesc aticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
NLY007, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:28, 23 Martie 2013
Formuati o plangere pe care o depuneti la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înºelatã de o poliþistã kelu dana kelu dana Am fost înşelată cu o sumă de bani şi cu obiecte de valoare de către o cunoştinţă a mea dar care este şi poliţistă.Am fost să fac plîngere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)
Comportare abuziva a politistului. plangere contraventionala monica.a monica.a Buna seara! Circulam pe un dn in localitate si un echipaj de politie ne opreste. Agentul de prezinta doar dupa ce am insistat de 2-3 ori. Nu-mi spune ... (vezi toată discuția)