avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare provizorie executare silitã- comunicarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare provizorie executare silitã- comunicarea tertului poprit

Buna seara.

Cine comunica tertului poprit hotărârea de suspendare provizorie a executarii silite?

Este suficient ca debitorul sa facă informarea sau trebuie sa fie primită obligatoriu de la executor, astfel încât poprirea pe salar sa nu mai aibă loc?

Multumesc.

Menționez ca suspendarea s-a judecat dupa vechiul cod de procedura iar încheierea nu se comunica părților decât la cerere?

Cel mai recent răspuns: lavinia17d , utilizator 20:53, 24 Martie 2013
Executiorul judecatoresc este competent a comunica hotararea de suspendare a executari silite
Buna seara.

Credeți ca este posibil ca executorul judecatoresc sa informeze tertul poprit exact in momentul in care il informez eu pe el despre încheiere, adica ii duc o copie legalizata a încheierii?

As vrea sa rezolv maine asta, fie ca executorul trimite prin fax, email sau comunica telefonic mai întâi tertului poprit faptul ca executarea se suspenda?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
lavinia17d, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea provizorie a executarii silite adrina_s adrina_s Pentru un angajat am primit de la un executor judecatoresc adresa de infiintare a popririi. Angajatul a cerut instantei suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita, suspendare - obligatia tertului poprit gh3gh1 gh3gh1 Unitatea a primit o poprire pe salariul unui angajat. Executorul a hotarat: .... sanu faceti nicio plata care ar diminua .... pana la achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)