Buna dimineata,
incepand cu 01.02.2013 indemnizatia mi-a fost marita.In D112 la Sectiunea A nu am modificat suma datorata nici la impozitul pe venit si nici la C.A.S.S.
In schimb.foile de varsamant le-am completat cu sumele corecte.In ziua de 20.03.2013, atunci cand am depus D112,nu existau erori de validare. In schimb,am primit o atentionare:
A:validari globale
Creanta 32 =C.A.S.S.
atentionare regula:A21.32:(pt.codOblig=462)suma introdusa(32)=suma calculata(43).
Vreau sa pun situatia la punct ,scriptic vorbind(faptic am facut-o platind darile catre stat atat cat trebuie)
Inteleg ca trebuie depusa o ,,rectificativa".Buuuun!
Acelasi formular,bifez stg.sus prima varianta,corectez ce am primit la ,,atentionare",comletez ca si cum as face acum declaratia,o trimit si astept recipisa .
Mi-a scapat ceva? Sunt foarte ingrijorata pe aceasta tema,asta cu declaratiile,cu ,,statul" in general... Va rog spuneti-mi ce trebuie sa mai fac sa fie in regula
Cu respect,Cornelusha
Va multumesc foarte mult .Asa am facut si am primit recipisa fara erori de validare. Sunt complet linistita - ziua de 25 poate veni.
Cu respect,Cornelusha
Decl.112-pierduta
kinga79
Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.