avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Erori la D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Erori la D112

daca am depus D112 si au fost identificate erori, trebuie depusa rectificativa sau declaratie initiala?
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 08:54, 10 Februarie 2014
M-am lamurit se depune tot D112 initiala.
nu.Depuneti d 112 rectificativa - bifati cu x in stanga si sumele sunt ca in cea initiala sau cu sumele rectificate incluzand si sumele bune care nu trebuie modificate
Asa am facut si am primit mesaj "Erori-nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada", asa ca am depus D112 initiala corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
D 101 patrician patrician Completez D 101...la validare e ok....dar pe stare declaratii la Anaf....imi spune textual..........eroare de validare....eroare regula: R10: d_prof=1 - bifa ... (vezi toată discuția)