Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire legata de un credit la o banca . Aceasta banca a vindut creantele catre o firma de recuperarea un urma cu ceva timp ... :O Dar acum putint timp in urma ...solicita (aceasi banca) in instanta executarea silita pe acelasi credit ......... Cum poate fi rezolvata problema , eu in urma cu ceva timp am contactat banca sa sting debitul si am fost anuntat ca ei au vindut creanta si nu mai au treba cu mine.
Este normala situatia ??
Daca banca a cesionat dreptul de recuperare credit nerambursat.dvs actualmente dvs in ce situatie va aflati ati achitata,ati incheiat angajament de plata ?
Daca banca a formulat actiune pentru recuperare acelasi credit care face obiectul dosarului existent la bej,formulati contestatie la executare
Cesiune creante
discover
Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Executare silita
carmen51
Buna seara
In 2006 am contractat 2 credite de la o banca. Din 2010 am intrat in somaj si nu am mai putut sa-mi achit ratele iar banca mi-a cesionat creditele ... (vezi toată discuția)