avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

titlu proprietate

Va rog sa-mi spuneti ce inseamna 15 zile de la comunicare(procesul a avut loc pe data de 06.03 si nu am primit inca comunicarea).15 zile de la pronuntare sau 15 zile de la comunicare.
Cel mai recent răspuns: adamchelsoi , utilizator 16:15, 24 Martie 2013
15 zile de la comunicare inseamna 15 zile incepand cu data la care ati primit comunicarea in scris (se trimite prin posta, la adresa de domiciliu a dvs. sau la domiciliul ales, daca ati ales ca actele sa se comunice la o alta adresa decat domiciliul).
De obicei dureaza pana se primeste comunicarea, de exemplu eu am primit dupa aprox. 2 saptamani de la pronuntarea instantei.

15 zile de la pronuntare sunt cele 15 zile de la data la care instanta s-a pronuntat in hotararea actiunii.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
Ariel_tm, utilizator
Multumesc respectuos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasii divortului cu un minor la mijloc ContSters207973 ContSters207973 Buna seara. Tot caut informatii pe net dar nimic nu ma lamureste. Pe scurt:nu ne mai intelegem,am decis sa divortam la tribunal deoarece nu ne permitem nici ... (vezi toată discuția)
Solutie: respinge actiunea SergiuUigres SergiuUigres Buna ziua. In cursul anului trecut am avut un accident cu motocicleta. Am intrat in intersectie pe culoarea verde a semaforului lovindu-ma de o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in alt judet in timpul unui proces leed_zeppelin leed_zeppelin In luna februarie 2013 am deschis actiune in instanta pentru recuperarea taxei de poluare de la Administratia Finantelor Publice Petrosani unde si locuiam in ... (vezi toată discuția)