avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- cine depune cererea ?
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- cine depune cererea ?

Dacă s-a pronunțat o hotărîre definitivă într-un dosar
, executarea silită trebuie neapărat făcută de un avocat sau poate fi solicitata de persoana în favoarea căreia s-a dat hotărîrea. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bobonex , utilizator 12:12, 24 Martie 2013
Procedura executarii siite intra in responsabilitatea exclusiva a biroului executorului judecatoresc responsabil domiciliului debitorului
Creditorul ,poate personal sau prin persoana mandatata sa demareze procedura de executare silita prin bej
Executarea silita poate fi solicitata personal de creditor, care se adreseaza unui B.E.J.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal - solicitare de la primarie. Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Se incheie un contract de imprumut de bani intre doua parti. Nu se restituie imprumutul la scadenta. Imprumutatorul incepe executarea silita prin ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva prin care mi se cuvin niste bani! catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Iata care este cazul, foarte pe scurt. Eu am platit unui partener de-al meu niste bani ca sa imi presteze un anumit serviciu. Acel partener nu a ... (vezi toată discuția)