Buna ziua,
M ama mea a fost abonata la o firma de cablu pana in 2009 mai-iunie , a renuntat sunand la ei si au zis ca vine un coleg de pe teren sa ne ia echipamentul , adurat ceva timp pana a venit cred ca vreo luna, au mai venit 2 facturi dar nu le-am achitat pentru ca nu mai folosea echipamentul de la ei,
Nu a venit nici o hartie de atunci , dar acum am primit o notificare prin care o anunta ca are de achitat suma de 69 lei ( 3 facturi) , daca nu le achita ......stiti mai bine ce scriu in aceste adrese. In aceasta notificare nu da nici o explicatie doar suma dar nr de facturi sau perioada ...nimic. CE SA FAC? Nu s-a prescris in toti acesti ani datoria ?
In adresa nu scrie ca datoria este din 2009 , scrie doar ca figureaza in baza de date cu acesta suma de plata restanta, daca nu va fi achitata se vor calcula penalizari ...etc....am intrat pe site-ul lor cu nr de client si CNP-UL MAMEI si am vazut ultimile facturi care zic ei ca nu sunt achitate , dar in notificare nu specifica nimic .
Multumesc pentru raspunsuri.
Va scriu exact ce am primit:
Notificare
Stadiu cazului ( intr-un chenar)
Va informam faptul ca figurati in evidentele noastre cu o datorie de 69 ron ca urmare a neonorarii, la termen, a obligatiilor de plata asumate in baca contractului de furnizari servicii nr..........( nu scrie data incheierii contr,) incheiat cu societatea noastra. Ca urmare a neplatii va aflati in stadiul de recalculare a penalitatilor si dobanzilor aferente.
Mai jos in chenar inca o data suma
dupa ...consecintele in caz de neplata....
si informatii contact
Consilier juridic si atat
Nu este specificat nicii nr de facturi , nici perioada , nimic