avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intretinere/Vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intretinere/Vanzare

Buna ziua. As dori niste sfaturi in urmatoarea problema.Am o matusa(sora mamei) care ar vrea sa-mi dea casa ei printr-un contract(intretinere,vanzare-cumparare,uzufrut..ecc)..problema este ca nu stiu ce fel de contract este mai bine pentru mine(fara sa am dureri de cap) tinind cont ca matusa mea isi schimba ideea de la o zi la alta..se poate intampla ca dupa 10 ani de intretinere sa revoce contractul ! Cum se poate face ca sa fie bine si pt ea si pt mine??? Multumesc in anticipo pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 10:08, 25 Martie 2013
#-o
Cel mai simplu ar fi sa cuprindeti in forma scrisa exact realitatea, astfel, daca platiti acel teren incheiati contract de vanzare cumparare, daca nu il platiti -contract de donatie, daca va obligati sa o intretineti pe matusa contract de intretinere ... si lista ar putea continua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire calin felicia calin felicia As vrea ca sa renunt la o donatie a unui apartament si sa fac un contract de vanzare cumparare? Cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie? Inetta Inetta Buna ziua Am un unchi si o matusa(sot si sotie) care doresc sa lase mostenire toata averea fetitei noastre minore de sapte ani.Mentionez ca ei nu au copii,dar ... (vezi toată discuția)
Buna,eu i am dat jumătate din suma pe apartamentu mamei mele ... Corinavelea Corinavelea Buna,eu i am dat jumătate din suma pe apartamentu mamei mele ,surorii mele înainte de a face actele la notar și refuza sa mai vina ,ce as putea sa fac ? (vezi toată discuția)