avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna,eu i am dat jumătate din suma pe apartamentu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna,eu i am dat jumătate din suma pe apartamentu mamei mele ...

Buna,eu i am dat jumătate din suma pe apartamentu mamei mele ,surorii mele înainte de a face actele la notar și refuza sa mai vina ,ce as putea sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:41, 25 Ianuarie 2023
Cereti-i banii inapoi, aveti dovada ca i-ai dat? Cand i-ati dat?
Mama e decedata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati avansat suma cu documente legale sau martori?
Notificati oficial beneficiara sumei sa se achite de obligatia finalizarii procedurii de incheiere a documentelor legale-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Mama trăiește ,am extrasul de cont de la banca doar

gi-jane2 a scris:

Cereti-i banii inapoi, aveti dovada ca i-ai dat? Cand i-ati dat?
Mama e decedata?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati dat niste bani aiurea fara sa aveti de ce.
Somati-o sa va dea banii înapoi.
Mergeti cu mama la notar sa va dea casa.
Casa e bunul mamei sau aveti o cota si dupa tata?
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Am fost la notar ,cel mai sigur ar fi fost contractul de vânzare cumpărare și donație dar cum banii eu i am dat înainte
că am avut încredere nu se m ai poate face, am înțeles că doar un contract de întreținere, și nu știu cât de sigur este ,doar a mamei este apartamentu tata e decedat

Alte discuții în legătură

Renuntare mostenire Cristina041980@yahoo.com Cristina041980@yahoo.com Ca urmate a desului tatalui meu eu mamasi sota suntem mostenitoare a facut succesiunes si fiecare am primit cota parte .Acum mama vrea sa imi doneze mie cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!in urma cu 50 ani am încheiat contract de întreținere ... simonasimona simonasimona Bună ziua!In urma cu 50 ani am încheiat contract de întreținere cu părinții mei, fiind 4 surori la doua dintre ele le-am dat 4000 de lei, cu acte semnate ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire bani-sora vitrega roxxanna roxxanna Buna seara, Am o intrebare. Ambii parinti au decedat, tata a decedat recent. Mentionez ca mai am o sora vitrega, neadoptata de catre tata, suntem surori ... (vezi toată discuția)