avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daune morale si materiale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daune morale si materiale

Va rog sa-mi spuneti daca sunt in termen pt. a depune actiune in daune pe contencios in urmatoarele conditii:
-sentinta favorabila la TB in martie 2012 care este executorie, asa spune L554/2004, anulare act administrativ
- actul expira in fapt in august 2012, dar soc a functionat si dupa pronuntarea sentintei in martie 2012
- recurs depus in sept 2012 de soc , pe care l-am castigat in dec 2012, soc continua sa functioneze
Intrebarea mea este:
1. daca ma situez in cazul art. 19 (1) si (2).. pot depune actiune pe daune sau trebuia depus in max 6 luni de la data sentinteti TB? nu inteleg cum este cu este cu ,,data de la care a cunoscut sau trebuia sa cunoasca intinderea pagubei''?
2. actiunea in daune, pe contencios, trebuie sa urmeze din nou procedura prealabila?
Va multumesc foarte mult?
-

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. ... snipe1975 snipe1975 Contencios administrativ - am facut tardiv cerere de daune materiale. Am castigat pe fond. Partea adversa afacut recurs. Pot face acum cerere de daune ... (vezi toată discuția)
Daca nu am solicitat daune in contencios administrativ le pot solicita ulterior solutionarii litigiului? geo-vem geo-vem într-un proces de contencios castigat cu o instituție a statului in care nai cerut daune de nici un fel, te poti indrepta dupa ce ramane definitiva acea ... (vezi toată discuția)
Daune morale contencios administrativ sjmisss sjmisss in 2010 am fost exmatriculat din scoala de ag politie campina pt nepromovarea unui examen, iar in 11 februarie 2011 am castigat la curtea de apel cj recursul ... (vezi toată discuția)