avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu o sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu o sc nebancara

Probleme cu cei de la efg , de o luna ast rasp lor , nu ne-au fost prezentate actele ce le-am cerut , sa mai confruntat cineva cu aceeasi problema? cum ati rezolvat cu ei , sau a reusit careva sa termina cu ei , din 2005 platesc in fiecare luna cateodata si 100 de ron , cateodata doar suma minima de plata , si mai cer alte 2400 de ron , Tin sa precizez ca suma totala a f de 2400 de ron, luati electrocasnice in suma aceasta, si odata cu acesta fara sa ni se explice clar (dar si greseala noastra a f ca nu ne-am documentat mai exact) sa semnat pt eliberarea unui card de credit , si am scos de pe card 800 de ron , Am citit multe cazuri care au platit oameni toata datoria si tot nu au term cu ei , si eu as vrea sa platesc si sa termin cu ei , dar posibil ca se intampla la fel , si cu bani dati aiurea si cu contractul neinchis , S-a mai confruntat careva cu o situatie ca acesta ? cum ati procedat ? Ms
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:43, 24 Martie 2013
Cred ca toti care nu au citit cu atentie contractul astfel incat sa stie cat e dobanda , cat sunt penalitatile in caz ca nu respecta data scadenta, in ce conditii pot folosi acel card, se confrunta cu aceeasi problema.
Mai insistati sa va dea explicatii in legatura cu suma ceruta, incercati sa ajungeti la o intelegere de plata si scapati de acest credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inexistenta unui contract de credit adrian lazar adrian lazar Am cumparat in 2005,prin credit cu buletinul produse electrocasnice in val .aprox. de 200 ron,fiind anuntat atunci la Altex,ca trebuie sa fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Efg promt activ B.Stefan B.Stefan Bunaziua! In data de 02.2007 am luat un credit pe 5 ani prin EFG Retail Services pentru a cumpara un aragaz si alte electrocasnice de la altex in valoare de ... (vezi toată discuția)
Mari probleme cu o societate de acordare credit consum-nebancara musati musati Buna seara, Am si eu o problema cu \"minunatii\" EFG RETAIL SERVICES IFN. In anul 2007 am achizitionat un laptop de la \"Depozitul de Calculatoare\" in ... (vezi toată discuția)