Buna ziua,
Stau cu chirie intr-un apartament cu o camera, si am probleme cu vecinul de desubt.
Am un copil de 1an si 2 luni care, ca orice copil de varsta lui face zgomot, scapa din manute jucarii, sticla cu apa, izbeste obiecte, etc.
De vreo 3 luni de cand a inceput baietelul sa merga imi bate in teava sau vine la usa si imi spune ca il deranjeaza, ca el vrea sa se odihneasca ziua pentru ca nopatea lucreaza, ultima oara m-a amenintat ca cheama politia.
Eu nu am nicio forma legala ca stau in acest apartament, prorietarii sunt plecati in Italia, ce mi-ar trebui, o viza, cat costa, cum ar trebui sa procedez?
Daca stati "in chirie" ,nu detineti contract de locatiune legal incheiat?
Pentru preintampinarea situatiilor neplacute incercati ca in zona de joaca/de deplasare a micutului sa asigurati existenta de covor,patura care sa protejeze impotriva eventualelor zgomote care ar putea deranja vecinul dvs
Amenda
Saleh
As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin ... (vezi toată discuția)