avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casarea sentintei - lamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Casarea sentintei - lamurire

ce ie mai exact cand inalta curte de justitie si casatie caseaza un dosar si trimite cauza spre rejudecare
Cel mai recent răspuns: consoles , utilizator 23:01, 25 Martie 2013
Se rejudeca procesul de instanta stabilita prin decizia ICCJ si in limitele stabilite de aceasta prin acea decizie.
se rejudeca sau judeca (daca nu s-a judecat pe fond) cauza de catre inst. (de fond, apel) si poate, din nou, recurata la ICCJ.
DA DAR NU SUNT PROBE SUFICIENTE DECAT DECLARATILE LOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie iccj cipelinio cipelinio Buna ziua. am o intrebare legata de o decizie a Inaltei Curti: Inalta curte caseaza o sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, casează sentinţa recurată şi ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)